Miniredaktören i arbete

Jag har nu planerat firandet av årets värdegrundsdag tillsammans med VD. Vi har firat den under flera år och värdegrundsarbetet är en viktig del av vår vardag.

DSC00093
Tidigare har vi skänkt pengar till Hjärtebarnsföreningen och levererat hjärtebakelser till barnsjukhusen, vi har gett pengar till hjärtsjuka barn, sålt majblomman, samlat in till barnhemmen i Riga dit vi också åkte och lämnade över insamlingen, ni kan se filmen här.
Ett år skänkte vi pengar till hemlösa familjer i Sverige, ett annat till organisationen Vaggan, ett tredje år ordnade vi leksaksloppis i hela landet och skänkte pengar till sällsynta diagnoser.
Vi har stöttat barncancerfonden, haft julkuleloppis till förmån för barnhemsbarnen och mycket annat.

veroncia
Ett år bakade vi kanelbullar under hela Kanelbullens dag och skänkte pengarna till Radiohjälpen, vi har också köpt kändiskramar där barn med funktionshinder fick krama sin idol och pengarna gick till Röda korset.
I år vill vi förgylla tillvaron lite extra för våra äldre och tjänstgör därför en dag på äldreboenden där vi bjuder in till kaffekalas och musiktävlingar.
Min mormor som nyss gick bort bodde sina sista år på äldreboende, och därför vet vi hur viktigt det är med stimulans och aktiviteter för gamla människor.
För unga med, baby-William ligger på min arm och deltar i samtalet med er, han är alltid med när vi skriver blogg, och kallas numera miniredaktörn. Han gillar att göra sin stämma hörd med små belåtna ljud, låter som den vackraste skönsång i mammas öron.

1

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *